Zaken doen met De Jager-Tolhoek betekent ondersteuning door kundige medewerkers een betrouwbare logistiek en een uitgekiend assortiment. Graag lichten wij dit toe.

Kennis en ervaring
De Jager-Tolhoek is sinds 1926 een begrip in Zeeland. Al jaren streven wij ernaar om u te ondersteunen met ervaren medewerkers die u kunnen helpen met al uw vraagstukken en u kunnen voorzien van een goed advies.

Logistiek
De organisatie van De Jager-Tolhoek is erop gericht om uw materialen op de juiste plaats op het juiste moment te leveren. Wij beschikken over een modern wagenpark en door gebruik te maken van vaste bezorgroutes en van een vaste planning kunnen wij garanderen dat de bestelde materialen ook echt op het afgesproken tijdstip geleverd worden. Vandaag bestellen voor 12.00 uur betekent bij ons de volgende werkdag al in huis in Zeeland en West Brabant. Met onze expresservice in Bergen op Zoom kunnen wij de producten ook dezelfde dag op de gewenste plaats afleveren. 

Assortiment
De Jager-Tolhoek doet er alles aan om u een uitgebalanceerd assortiment hout- en bouwmaterialen aan te bieden. Elke dag monitoren onze assortiment- en productspecialisten ontwikkelingen binnen de markt om een assortiment samen te stellen wat beantwoordt aan uw behoeften.