Hulp nodig? Bel 0113 - 24 66 00 (ma - vr 8.00 - 17.00 uur) Selecteer je bouwshop
Al jarenlang is De Jager-Tolhoek succesvol op het gebied van levering én montage van bouwmaterialen in Zuid-West Nederland. Vanwege onze kennis en ervaring in deze markt hebben wij een scala aan mogelijkheden om u als opdrachtgever te ontzorgen. Hiermee onderscheidt De Jager-Tolhoek zich sterk van haar collega`s. Met onze know-how en eigen logistiek zijn wij in staat complete bouwdelen aan te nemen en “just in time” op te leveren. 

Onze mogelijkheden voor het leveren en monteren:

  • Traditionele dakelementen inclusief panlatten en dakramen
  • Systeemkappen
  • Dakpannen
  • Houtwol cement plafonds (HWC)
  • Houten garages en/of bergingen
  • Diverse (hard-) houten constructies zoals steigers, pergola’s en vlonders

Grote voordelen voor de aannemer:

  • 1 aanspreekpunt
  • 1 factuuradres
  • Minder overhead
  • Stabiele, ervaren en betrouwbare partner

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

Uw contactpersoon: Stefan Akkerdaas

Projectleider De Jager-Tolhoek

Tel. 0113-246649

Email: stefan.akkerdaas@jagertolhoek.nl

Onderstaand vindt u een aantal van onze projecten

Beach Hotel

Zoutelande

In opdracht van Bouwgroep Peters uit Middelburg hebben wij in bouwteam dit project verzorgd, inclusief tekenwerk, levering en montage. Dit project omvatte de volgende onderdelen: Prefab systeemdak, dakpannen, hardhouten balkon constructies rondom het gebouw, inclusief Trespa plafons en gootoverstekken.

Golden Tulip

Bergen op Zoom

Voor GN Bouw in Dordrecht hebben wij de Resopal en Western Red Cedar gevelbekleding aangebracht, inclusief houten achterconstructies.

Plan Welgelegen Fase 2 en 3

Ouddorp

Voor BB Boeter uit Sommelsdijk en fa Kroon & De Koning uit Zwijndrecht hebben wij de complete houten bergingen en garages verzorgd, inclusief WRC en Eternit gevelbekleding en het tekenwerk. Ook hebben wij op een aantal woningen de WRC gevelbekleding verzorgd inclusief achter constructies.

14 Woningen

Colijnsplaat

Deze opdracht hebben wij uitgevoerd voor Kok Bouwgroep te Bergen op Zoom. Hierbij waren wij verantwoordelijk voor de complete levering en montage van de prefab systeemdaken en dakpannen.

Woning Hak

Dishoek

In opdracht van Bouwbedrijf Nonnekes uit Goes hebben wij hier de dakpannen geleverd en gemonteerd. Dit project was zeer uitdagend vanwege de vorm van het dak en het type dakpan.

Kinderopvang

Driewegen

Dit project hebben we uitgevoerd in opdracht van bouwbedrijf Nonnekes uit Goes. De volgende onderdelen hebben wij geleverd en gemonteerd: Prefab kap, Polyplus goten en overstekken en de dakpannen.

45 Woningen Hof Kromwegen

Oost-Souburg

Bouwgroep Peters hebben wij hier ontzorgd door het leveren en monteren van dakpannen, houten bergingen en privacy schermen.

Nieuwbouw 7 woningen Wilgenstraat

Goes

Op dit werk hebben wij o.a. de houten bergingen geleverd en gemonteerd in opdracht van BB vd Linde te Goes.

Nieuwbouw 12 woningen

Kapelle

Voor Bouwbedrijf de Delta uit Middelburg hebben wij hier de Imerys dakpannen geleverd en gemonteerd.

Renovatie en uitbreiding Slot Oostende

Goes

In opdracht van Bouwgroep Peters uit Middelburg hebben wij alle oude en nieuwe dakpannen geleverd en gemonteerd inclusief de panlatten en ruiters.