Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Projecten

Al jarenlang is De Jager-Tolhoek succesvol op het gebied van levering én montage van bouwmaterialen in Zuid-West Nederland. Vanwege onze kennis en ervaring in deze markt hebben wij een scala aan mogelijkheden om u als opdrachtgever te ontzorgen.

Hiermee onderscheidt De Jager-Tolhoek zich sterk van haar collega`s. Met onze know-how en eigen logistiek zijn wij in staat complete bouwdelen aan te nemen en “just in time” op te leveren. 


Onze mogelijkheden voor het leveren en monteren:

  • Traditionele dakelementen inclusief panlatten en dakramen
  • Systeemkappen
  • Dakpannen
  • Houtwol cement plafonds (HWC)
  • Houten garages en/of bergingen
  • Diverse (hard-) houten constructies zoals steigers, pergola’s en vlonders

Grote voordelen voor de aannemer:

  • 1 aanspreekpunt
  • 1 factuuradres
  • Minder overhead
  • Stabiele, ervaren en betrouwbare partner

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

Uw contactpersonen: Stefan Akkerdaas projectleider en Tabesh Osmanie assistent projectleider De Jager-Tolhoek

Tel. (direct) Stefan Akkerdaas: 0113-246649

Tel. (direct) Tabesh Osmanie:  0113-246641 

Email: stefan.akkerdaas@jagertolhoek.nl

Email: tabesh.osmanie@jagertolhoek.nl 

Mijn naam is Tabesh Osmanie en ik ben werkzaam bij De Jager Tolhoek. Samen met mijn collega Stefan Akkerdaas zijn wij verantwoordelijk voor de afdeling projecten. Wij zijn van A tot Z onder andere verantwoordelijk voor het leveren en monteren van de dakpannen, dakelementen, houten bergingen, uitwerken van tekeningen en vooral zorgen dat de juiste spullen op locatie zijn zodat het werk soepel verloopt. Hierbij is goede communicatie van groot belang en wij hebben dan ook regelmatig contact met onze klanten. Bij ons staan onze klanten op 1! Wat mij zo aantrekt aan deze functie is de dynamiek en de variatie. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het interessant. Ik haal mijn motivatie uit het goed afronden van projecten en tevreden klanten. Wij staan graag voor u klaar dus aarzel niet om contact op te nemen!

Onderstaand vindt u een aantal van onze projecten


Brugse Vaart
Oostburg

In opdracht van Aannemingsbedrijf Leenhouts heeft De Jager-Tolhoek Projecten de complete levering en montage van de dakpannen verzorgt. Het werk Brugse Vaart in Oostburg staat er keurig bij.


Beach Hotel
Zoutelande

In opdracht van Bouwgroep Peters uit Middelburg hebben wij in bouwteam dit project verzorgd, inclusief tekenwerk, levering en montage. Dit project omvatte de volgende onderdelen: Prefab systeemdak, dakpannen, hardhouten balkon constructies rondom het gebouw, inclusief Trespa plafons en gootoverstekken.


Golden Tulip
Bergen op Zoom

Voor GN Bouw in Dordrecht hebben wij de Resopal en Western Red Cedar gevelbekleding aangebracht, inclusief houten achterconstructies.


Plan Welgelegen Fase 2 en 3
Ouddorp

Voor BB Boeter uit Sommelsdijk en fa Kroon & De Koning uit Zwijndrecht hebben wij de complete houten bergingen en garages verzorgd, inclusief WRC en Eternit gevelbekleding en het tekenwerk. Ook hebben wij op een aantal woningen de WRC gevelbekleding verzorgd inclusief achter constructies.


14 Woningen
Colijnsplaat

Deze opdracht hebben wij uitgevoerd voor Kok Bouwgroep te Bergen op Zoom. Hierbij waren wij verantwoordelijk voor de complete levering en montage van de prefab systeemdaken en dakpannen.


Woning Hak
Dishoek

In opdracht van Bouwbedrijf Nonnekes uit Goes hebben wij hier de dakpannen geleverd en gemonteerd. Dit project was zeer uitdagend vanwege de vorm van het dak en het type dakpan.


Kinderopvang
Driewegen

Dit project hebben we uitgevoerd in opdracht van bouwbedrijf Nonnekes uit Goes. De volgende onderdelen hebben wij geleverd en gemonteerd: Prefab kap, Polyplus goten en overstekken en de dakpannen.


45 Woningen Hof Kromwegen
Oost-Souburg

Bouwgroep Peters hebben wij hier ontzorgd door het leveren en monteren van dakpannen, houten bergingen en privacy schermen.


Nieuwbouw 7 woningen Wilgenstraat
Goes

Op dit werk hebben wij o.a. de houten bergingen geleverd en gemonteerd in opdracht van BB vd Linde te Goes.


Nieuwbouw 12 woningen
Kapelle

Voor Bouwbedrijf de Delta uit Middelburg hebben wij hier de Imerys dakpannen geleverd en gemonteerd.


Renovatie en uitbreiding Slot Oostende
Goes

In opdracht van Bouwgroep Peters uit Middelburg hebben wij alle oude en nieuwe dakpannen geleverd en gemonteerd inclusief de panlatten en ruiters.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op: