Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Wij zijn De Jager Tolhoek

De Jager-Tolhoek is al sinds 1926 een belangrijke toeleverancier van hout- en bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in Zuid-West Nederland. Al jaren streven wij ernaar om het u als professional in de bouw zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Wij beschikken over een groothandel en over drie bouwshops met een professioneel assortiment waar dagelijks een groot aantal klanten onze producten komen afhalen. Sinds 2021 is De Jager-Tolhoek is een dochteronderneming van Building Materials Europe (BME).


Waarom De Jager-Tolhoek?

Zaken doen met De Jager-Tolhoek betekent ondersteuning door kundige medewerkers een betrouwbare logistiek en een uitgekiend assortiment. Graag lichten wij dit hieronder verder toe.

Kennis en ervaring

De Jager-Tolhoek is sinds 1926 een begrip in Zeeland. Al jaren streven wij ernaar om u te ondersteunen met ervaren medewerkers die u kunnen helpen met al uw vraagstukken en u kunnen voorzien van een goed advies.


Logistiek

De organisatie van De Jager-Tolhoek is erop gericht om uw materialen op de juiste plaats op het juiste moment te leveren. Wij beschikken over een modern wagenpark en door gebruik te maken van vaste bezorgroutes en van een vaste planning kunnen wij garanderen dat de bestelde materialen ook echt op het afgesproken tijdstip geleverd worden. Vandaag bestellen voor 12.00 uur betekent bij ons de volgende werkdag al in huis in Zeeland en West Brabant. Met onze expresservice in Bergen op Zoom kunnen wij de producten ook dezelfde dag op de gewenste plaats afleveren. 

Assortiment

De Jager-Tolhoek doet er alles aan om u een uitgebalanceerd assortiment hout- en bouwmaterialen aan te bieden. Elke dag monitoren onze assortiment- en productspecialisten ontwikkelingen binnen de markt om een assortiment samen te stellen wat beantwoordt aan uw behoeften.