Hulp nodig? Bel 0113 - 24 66 00 (ma - vr 8.00 - 17.00 uur) Selecteer je bouwshop
REGISTREREN

Weekamp dwars deur Salland 2018

19-09-2018

Zaterdag 09 september organiseerde WEEKAMP deuren hun tweede editie van het bike event WEEKAMP DEUREN dwars deur Salland 2018.

Naar aanleiding van onze prima zakelijke relatie kreeg het wielerteam van De Jager-Tolhoek Bouwmaterialen ook een uitnodiging om kennis te maken met het prachtige Sallandse landschap. Hier werd gretig op ingehaakt door de klasbakken Edwin, Frank, David, Jacco en Ad.

Om tien uur werd het startschot gelost door Brit, medeorganisator, en ruim 120 wielerliefhebbers vertrokken in groepjes op hun overwegend carbon ros. Vanuit Raalte richting Nieuw Heeten werd er op de Sallandse Heuvelrug afgekoerst waar de klimgeiten hun krachten konden meten. Zeker David etaleerde zijn klimcapaciteiten en liet het, door WEEKAMP gesponsorde shirt, goed aan de achterzijde bewonderen.

Na deze inspanning werd er koffie met gebak genuttigd, alvorens we over de uitgedroogde heide trokken. De groep, waaronder de klasbakken van De Jager-Tolhoek Bouwmaterialen, roken inmiddels de stal en stevenden af op Raalte. Hier stond een met zorg bereide pastamaaltijd te wachten en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Samenvattend was het een hele mooie dag waaruit blijkt dat WEEKAMP deuren niet alleen een kwalitatief hoogstaand product aanbiedt, maar ook een hoogstaand wieler event kan organiseren. WEEKAMP, hartelijk dank namens de renners van De Jager-Tolhoek Bouwmaterialen!

Klik op de foto om te vergroten.