Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


Sponsoring clubhuis Scouting de Watergeuzen te Vlissingen.

Op 7 oktober jl. is het wachtschip uit het water gehesen en op zijn nieuwe plek op de kade geplaatst. Hier wordt het schip omgebouwd tot clubhuis. De Jager-Tolhoek heeft diverse bouwmaterialen gesponsord.
17-01-2022
lees verder

Wist u dat?

De Jager-Tolhoek sponsort Stichting De Katse Kerk. Afgelopen jaar zijn er diverse afval- en restpartijen hout en multiplex geleverd.
06-12-2021
lees verder

De Jager-Tolhoek in actie voor KWF !

In plaats van de traditionele zomerbarbecue kregen de medewerkers van De Jager-Tolhoek een smartwatch met stappenteller. Aan dit cadeau zat een challenge verbonden nl. in één maand tijd met zijn allen min. 12.500.000 stappen zetten. Als dit lukt, dan doneert De Jager-Tolhoek € 750,00 aan KWF Kankerbestrijding. Enthousiast begon iedereen aan deze challenge en met een goed resultaat.
24-11-2021
lees verder

Showa werkhandschoenen

Vernieuwd en uitgebreid assortiment. Voor elke bouwklus hebben wij de juiste Showa werkhandschoenen.
15-11-2021
lees verder

Opruiming hardhout triplex

Als gevolg van een veranderde vraag vanuit de markt en de beschikbaarheid van goede alternatieven, hebben wij besloten om ons assortiment interieurplaatmateriaal aan te passen. Het bekende hardhout triplex (voorheen meranti MR) wordt vervangen door populieren multiplex.
09-11-2021
lees verder

Timberstud, Dé toekomst in milieubewust bouwen!

Bouwend Nederland is op zoek naar mogelijkheden om gebouwen en bouwplaatsen zo duurzaam mogelijk te maken. Met Timberstud hebben we een mooi product dat hieraan een prachtige bijdrage levert.
19-10-2021
lees verder

VERBETERDE VOORRAAD EN PRIJSVERLAGINGEN!

De afgelopen maanden hebben wij u tot vervelens toe moeten informeren dat de prijzen weer naar boven aangepast moesten worden, alles onder voorbehoud van de beschikbaarheid. Inmiddels zien we een stagnatie van prijzen aan de aanbodkant EN zien we een lichte voorraadstijging bij diverse zagerijen.
15-09-2021
lees verder

Nieuw in ons assortiment.

Makita elektrisch gereedschap.
14-09-2021
lees verder