Hulp nodig? Bel 0113 - 24 66 00 (ma - vr 8.00 - 17.00 uur) Selecteer je bouwshop
REGISTREREN

Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


Gewijzigde openingstijden op 8 en 15 november

In verband met de jaarlijkse voorraadinventarisatie zijn de bouwshops in Bergen op Zoom en Vlissingen op 8 november gesloten. De groothandel en de bouwshop in Goes zijn op 15 november gesloten.
24-10-2019
lees verder

Toupret, nieuw in Vlissingen!

Afgelopen donderdag 19 september vond de jaarlijkse barbecue bij de Jager-Tolhoek in Vlissingen plaats. Dit jaar was Toupret te gast om het nieuwe assortiment aan onze klanten te presenteren. De product demonstraties en trainingen waren een groot succes. De vele klanten en uitstekende catering van Plus Corbijn hebben bijgedragen aan weer een fantastische barbecue. Voor meer informatie over de producten van Toupret bent u van harte welkom in de bouwshop in Vlissingen.
18-10-2019
lees verder

Vacature Verkoopmedewerker Bouwshop

Wil je werken binnen een informeel, klein en hecht team, maar de voordelen van een grote organisatie ervaren? Ben jij commercieel vaardig en heb jij een proactieve houding? Pak je ondersteunende werkzaamheden met beide handen aan? De Jager-Tolhoek zoekt een ambitieuze Verkoopmedewerker bouwshop voor onze vestiging in Goes.
20-09-2019
lees verder

Vacature Showroomadviseur projecten Goes

Wil je zorg dragen voor de verkoop van onze bouwmaterialen in onze showroom op onze vestiging in Goes? Beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden en ben je klantvriendelijk? Op dit moment heeft De Jager-Tolhoek plaats voor een enthousiaste man/vrouw die een uitdaging ziet in de functie van Showroom Adviseur Projecten.
20-09-2019
lees verder

Tour de Gruyère voor de Nierstichting

Op 14 september staat onze oud directeur, Jan van Riet, samen met 50 andere toerfietsers aan de start van de Tour de Gruyère in Zwitserland.
04-09-2019
lees verder

Wet kwaliteitsborging bouwen aanvaard

De Eerste Kamer heeft dinsdag 14 mei het wetsvoorstel Kwaliteitsborging voor het bouwen aangenomen. De fracties van VVD, PvdA, GroenLinks, PvdD, OSF, 50PLUS, SGP, D66 en Fractie-Duthler stemden voor, de fracties van CDA, ChristenUnie, SP en PVV stemden tegen.
15-05-2019
lees verder

Toekomstbestendige dakbedekking

Hedendaags dakbedekkingsmateriaal moet welhaast het schaap met vijf poten zijn. Circulair, duurzaam, brandveilig, eenvoudig te verwerken, geschikt voor prefabricage en ook toe te passen op multifunctionele gebruiksdaken. Firestone RubberCover EPDM voldoet aan alle eisen. Met recht dus een toekomstbestendige dakbedekking.
13-05-2019
lees verder

Prijsuitreiking DeWalt Boormachine

Uitreiking van Boormachine van DeWalt door De Jager-Tolhoek en Zeeland bedrijfswagens.
07-05-2019
lees verder

Ruime sortering douglas en verduurzaamd hout

Kom inslaan bij De Jager-Tolhoek!
18-04-2019
lees verder

Weekamp dwars deur Salland 2018

Zaterdag 09 september organiseerde WEEKAMP deuren hun tweede editie van het bike event WEEKAMP DEUREN dwars deur Salland 2018 en De Jager-Tolhoek was erbij!
19-09-2018
lees verder