Het laatste nieuws

Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle nieuwsberichten. het is mogelijk om te filteren op basis van een zoekopdracht, een begin en / of einddatum en door het selecteren van een categorie waartoe het nieuwsbericht behoort.

Zoeken & Filteren


De Jager-Tolhoek in actie voor KWF !

In plaats van de traditionele zomerbarbecue kregen de medewerkers van De Jager-Tolhoek een smartwatch met stappenteller. Aan dit cadeau zat een challenge verbonden nl. in één maand tijd met zijn allen min. 12.500.000 stappen zetten. Als dit lukt, dan doneert De Jager-Tolhoek € 750,00 aan KWF Kankerbestrijding. Enthousiast begon iedereen aan deze challenge en met een goed resultaat.
24-11-2021
lees verder

Onze aangepaste openingstijden tijdens de komende feestdagen.

LET OP! Bestellingen voor bezorging maandag 27 december as. en maandag 3 januari 2022 dienen uiterlijk voor 12.00 uur de donderdag(en) ervoor te zijn doorgegeven.
22-11-2021
lees verder

Showa werkhandschoenen

Vernieuwd en uitgebreid assortiment. Voor elke bouwklus hebben wij de juiste Showa werkhandschoenen.
15-11-2021
lees verder

Opruiming hardhout triplex

Als gevolg van een veranderde vraag vanuit de markt en de beschikbaarheid van goede alternatieven, hebben wij besloten om ons assortiment interieurplaatmateriaal aan te passen. Het bekende hardhout triplex (voorheen meranti MR) wordt vervangen door populieren multiplex.
09-11-2021
lees verder

VERBETERDE VOORRAAD EN PRIJSVERLAGINGEN!

De afgelopen maanden hebben wij u tot vervelens toe moeten informeren dat de prijzen weer naar boven aangepast moesten worden, alles onder voorbehoud van de beschikbaarheid. Inmiddels zien we een stagnatie van prijzen aan de aanbodkant EN zien we een lichte voorraadstijging bij diverse zagerijen.
15-09-2021
lees verder

*NIEUW* in onze Bouwshop Goes.

Deze prachtige paskamer t.b.v. ons zeer uitgebreid werkkleding assortiment. Zo kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.
03-08-2021
lees verder

UPDATE MARKTONTWIKKELINGEN MEI 2021

De ontwikkelingen op de internationale houtmarkt worden met de dag uitdagender. Niemand weet waar deze rally eindigt. Wat we wel weten is dat houtkopers wereldwijd niet meer bezig zijn met de prijs maar met beschikbaarheid.
11-05-2021
lees verder

Belangrijke aankondiging

Belangrijke aankondiging
06-01-2021
lees verder