Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Nieuws

Via deze nieuwspagina delen wij graag ons nieuws. Dit kan gaan over een van onze vestigingen, activiteiten, beurzen, evenementen of over (nieuwe) producten. Ook volgen wij alle trends en ontwikkelingen in de bouw die wij graag met jou delen. 
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

11-07-2022

Bedrijventoernooi van Luctor Heinkenszand

Wij speelden 24 juni jl. mee met het bedrijventoernooi van Luctor Heinkenszand.

Lees meer
06-07-2022

De Jager-Tolhoek Drift-Karting Event

Op donderdag 21 juli as. wordt het terrein van De Jager-Tolhoek Goes omgetoverd tot een waar “ Drift-Kart Circuit”. 

Lees meer
22-06-2022

Demo luchtdicht bouwen

Kom jij ook naar onze demo luchtdicht bouwen in één van onze Bouwshops? 

Lees meer
25-05-2022

Meet Vincent

Mijn naam is Vincent Geluk. Sinds februari jl. ben ik werkzaam als Commercieel Medewerker Binnendienst bij De Jager-Tolhoek. In mijn functie heb ik nauw contact met klanten en leveranciers. Binnen de afdeling Verkoop krijg ik de kans om veel kennis en ervaring op te doen. Ik verwerk offertes en orders en adviseer waar nodig.

Lees meer
09-05-2022

Jubileum

David van de Vrie (rechts) werkzaam als verkoopmedewerker in onze Bouwshop te Goes was 1 mei jl. 12,5 jaar in dienst. Dat verdient een bloemetje overhandigd door zijn teamleider Randolf Groeneveld (links). Ook namens directie en medewerkers proficiat.

Lees meer
04-04-2022

Uit de oude doos!

Onderstaand krantenknipsel legt uit hoe de “ fundering” van De Jager-Tolhoek 133 jaar geleden is ontstaan.

Lees meer
30-03-2022

Wist u dat? Het is vandaag de Bewust Veilig-dag.

Medewerkers van onze afdeling Logistiek staan hier even bewust bij stil onder het genot van een heerlijke ambachtelijke safety first chocoladetablet.

Lees meer
09-03-2022

12,5 jarig jubileum

Op 1 maart jl. was onze Commercieel medewerker binnendienst Richard Slabbekoorn (links) 12,5 jaar in dienst bij De Jager-Tolhoek. Ad Clement, Teamleider verkoop binnendienst (rechts) overhandigt de welverdiende cadeaubon.

 

Lees meer
14-02-2022

Arbeidsvitaminen

Iedere week staat in de bedrijfskantine van De Jager-Tolhoek vers fruit voor de medewerkers. Een gezonde snack vol vitamines en mineralen.

 

Lees meer
08-02-2022

De TAKE-IT BAG

Wij komen uw bestelling brengen en nemen uw bouwafval retour!

 

Lees meer
02-02-2022

Mooie opdracht

Simons Bouwgroep B.V. uit Terneuzen is gestart met de bouw van het prachtige appartementencomplex Mercuriushof te Breskens. De Jager-Tolhoek gaat hier alle bouwmaterialen leveren. Bedankt voor deze mooie opdracht.

 

Lees meer
31-01-2022

Isovlas bouwisolatie op voorraad

De Jager-Tolhoek heeft het voorraadprogramma isolatie uitgebreid met Isovlas. Dit hoogwaardige BIOBASED bouwmateriaal heeft een lage CO2 footprint en past zeer goed in het concept duurzaam bouwen.

 

Lees meer
17-01-2022

Sponsoring clubhuis Scouting de Watergeuzen te Vlissingen

Op 7 oktober jl. is het wachtschip uit het water gehesen en op zijn nieuwe plek op de kade geplaatst. Hier wordt het schip omgebouwd tot clubhuis. De Jager-Tolhoek heeft diverse bouwmaterialen gesponsord.

 

Lees meer
06-12-2022

Wist u dat?

De Jager-Tolhoek sponsort Stichting De Katse Kerk. Afgelopen jaar zijn er diverse afval- en restpartijen hout en multiplex geleverd.

 

Lees meer
24-11-2021

De Jager-Tolhoek in actie voor KWF !

In plaats van de traditionele zomerbarbecue kregen de medewerkers van De Jager-Tolhoek een smartwatch met stappenteller. Aan dit cadeau zat een challenge verbonden nl. in één maand tijd met zijn allen min. 12.500.000 stappen zetten. Als dit lukt, dan doneert De Jager-Tolhoek € 750,00 aan KWF Kankerbestrijding. Enthousiast begon iedereen aan deze challenge en met een goed resultaat.

 

Lees meer
15-11-2021

Showa werkhandschoenen

Vernieuwd en uitgebreid assortiment. Voor elke bouwklus hebben wij de juiste Showa werkhandschoenen.

 

Lees meer
09-11-2021

Opruiming hardhout triplex

Als gevolg van een veranderde vraag vanuit de markt en de beschikbaarheid van goede alternatieven, hebben wij besloten om ons assortiment interieurplaatmateriaal aan te passen. Het bekende hardhout triplex (voorheen meranti MR) wordt vervangen door populieren multiplex.

 

Lees meer
19-10-2021

Timberstud, Dé toekomst in milieubewust bouwen!

Bouwend Nederland is op zoek naar mogelijkheden om gebouwen en bouwplaatsen zo duurzaam mogelijk te maken. Met Timberstud hebben we een mooi product dat hieraan een prachtige bijdrage levert.

Lees meer
15-09-2021

VERBETERDE VOORRAAD EN PRIJSVERLAGINGEN!

De afgelopen maanden hebben wij u tot vervelens toe moeten informeren dat de prijzen weer naar boven aangepast moesten worden, alles onder voorbehoud van de beschikbaarheid. Inmiddels zien we een stagnatie van prijzen aan de aanbodkant EN zien we een lichte voorraadstijging bij diverse zagerijen.

Lees meer

Bekijk oudere nieuwsberichten in ons nieuwsarchief.