Je bedrijfsaccount is geblokkeerd en je kunt geen bestellingen plaatsen. Neem contact op met de vestiging.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk speerpunt binnen de bedrijfsvoering van De Jager-Tolhoek. Wij stellen alles in het werk om rekening te houden met de impact die we als bedrijf hebben op mens, milieu en maatschappij. Daarom hebben wij een MVO-beleid ontwikkeld wat bestaat uit een aantal belangrijke focuspunten. Graag willen wij deze aan u presenteren.


Duurzaam in- en verkoopbeleid

We verkopen geen producten waarvan de herkomst en de productie niet vaststaat of onduidelijk is. Zo focussen wij bijvoorbeeld op de verkoop van houtproducten met een FSC® of PEFC™ keurmerk. Verder bieden wij duurzame bouwmaterialen aan onder het Greenworks label. Met dit assortiment duurzame producten willen wij het duurzaam bouwen bevorderen. 

Tevens hebben wij een Greenworks Academy. De Greenworks Academy bied GRATIS gespecialiseerde training aan voor iedereen in de bouw, zoals ZZP'ers, klusbedrijven, aannemers, architecten, woningcorporaties en gemeenten. Klik op één van de onderstaande links voor meer informatie over Greenworks en de Greenworks Academy.


Wet- en regelgeving

Ons bedrijfsbeleid is dat we minimaal voldoen aan de wet- en regelgeving. Dit wordt ook geborgd in de concernregels van ons moederbedrijf Building Materials Europe (BME). Wij streven er ook naar om onze klanten optimaal te adviseren met betrekking tot wanneer welke regels, normeringen en certificaten van toepassing zijn. Hiervoor hebben wij onder andere het regelgeving boekje ontwikkeld. Klik op de afbeelding hieronder om het boekje te lezen.

FSC® en PEFC™ certificering

De Jager-Tolhoek levert houtproducten met het FSC® en PEFC™-keurmerk. Deze keurmerken staan voor verantwoord bosbeheer en brengen sociale, milieu en economische belangen in balans.


Heb je nog vragen? Neem contact met ons op: