Hulp nodig? Bel 0113 - 24 66 00 (ma - vr 8.00 - 17.00 uur) Selecteer je bouwshop
REGISTREREN

Onze helpdesk staat altijd klaar om u verder te helpen met vragen die u heeft over het gebruik van onze website. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 07:30 uur en 17:00 uur. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0)113 24 66 00. Via mail zijn wij te bereiken op webshop@jagertolhoek.nl. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om u binnen 24 uur van een antwoord te voorzien.

In het geval van complexe vragen kan onze helpdesk u vragen om op afstand met u mee te kijken. Er wordt dan een connectie gemaakt tussen de pc van onze helpdesk en uw pc. Er kan dan op uw scherm meegekeken worden. Zo kan onze helpdesk problemen sneller oplossen en u eventueel uitleg geven over zaken die niet duidelijk zijn. Belangrijk hierbij is wel dat eventuele systeemwijzigingen uw verantwoordelijkheid blijven. De Jager-Tolhoek kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

Als u gebruik wilt maken van ondersteuning op afstand moet u eerst deze tool te installeren. Als u de installatie wilt starten, klik dan op onderstaande link. U moet eerst telefonisch contact hebben met onze helpdeskmedewerker om een aantal gegevens uit te wisselen om via deze tool contact te maken.

Klik hier om de Teamviewer te downloaden